Wat doen wij

Wij installeren laders en bijbehorende infrastructuur voor elektrische auto’s bij bedrijven, particulieren en in parkeergarages.  Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een goed advies voorzien en samen met u bepalen welk laadpunt het beste bij uw situatie past.

Onze laders

Wallbox

Met de laadoplossingen van Wallbox  gaat het opladen van je auto moeiteloos. Plan je oplaadsessie en je auto zal automatisch laden terwijl je slaapt of aan het eten bent. Waarom zou je tijd verspillen aan het opladen als je wilt focussen op wat echt belangrijk is als je thuis bent?

De slimme laadoplossingen van Wallbox zorgen ervoor dat je auto thuis veilig en snel wordt opgeladen terwijl elektriciteitskosten worden verlaagd.

Wij kunnen bij u thuis al een Wallbox lader installeren vanaf  € 1675,- inclusief BTW.

Zaptec

Waar je ook in rijdt, of waar je ook heen gaat, een Zaptec lader is de beste manier om jouw reis van energie te voorzien. Op basis van toonaangevende Noorse, duurzame technologie, heeft Zaptec een bekroonde laadpaal ontwikkeld, die slim is aan de binnenkant en verbluffend mooi en simpel aan de buitenkant.

Ontdek hoe een Zaptec laadpaal past bij jouw elektrische auto en huis, en je brengt naar daar waar je maar wilt.

Wij kunnen bij u thuis al een Zaptec lader installeren vanaf    € 1720,- inclusief BTW.

Alfen

De laadpunten van Alfen zijn in Nederland gefabriceerde compacte laders met geavanceerde slimme functies, ontworpen voor integratie en maximale laadsnelheden. De Alfen laders zijn robuust, veilig en betrouwbaar. De laders zijn perfect voor thuis, maar ook geschikt voor zakelijk gebruik. Ze kunnen zowel aan de muur als op een paal gemonteerd worden.

Wij kunnen bij u thuis al een Alfen lader installeren vanaf   € 1830,- inclusief BTW.

Hoe behandelen wij uw aanvraag?

Particulier

Advies

Offerte

Installatie

Wij installeren bij u thuis de lader die het best bij uw situatie past. Wij inventariseren uw wensen en bespreken met u of een fysieke inspectie op locatie wenselijk is. Vaak zijn goede foto’s en een kort intake gesprek voldoende om u een offerte aan te kunnen bieden. Onze ervaren monteurs maken uw huisinstallatie geschikt voor het laadpunt zodat u ongestoord uw auto kunt opladen.

Zakelijk

Schouw

Offerte

Installatie

Wilt u bij uw bedrijf een lader installeren of past een laadplein beter bij uw bedrijfssituatie? Wij komen naar u toe om samen met de beste opties te bespreken. Met onze jarenlange ervaring komen wij tot de beste oplossing voor uw bedrijf.

BEKIJK

Onze uitgevoerde installaties

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een laadpunt? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.